Show & Dinner – Serkkuillallinen

Kahdeksan annoksen illallinen kuninkaallisessa seurassa

Näytelmällinen illallinen historiallisesta kohtaamisesta

Serkkuillallisen tarina sijoittuu historialliseen kohtaamiseen Haminassa kesällä 1783. Venäjän keisarinna Katariina II Suuri esitti serkulleen Ruotsin kuningas Kustaa III:lle neuvottelua, jonka tarkoituksena oli parantaa maiden välejä. Illallisella vastakkain ovat Venäjän hovin keisarinna Katariinaa miellyttävä suureellisuus ja Kustaa III:n viehtymys draamallisiin tilanteisiin. Yleisö istuu samassa pöydässä näyttelijöiden kanssa.

Elämys on ylellinen ja inspiroiva

Näytelmä alkaa historiallisesta tapauksesta kertovalla juonnolla ja seremonian liittyvällä etikettiohjauksella. Pöydän ääressä, serkusten seurassa kuullaan Ruotsinsalmen meritaisteluja enteilevä sananvaihto ja nautitaan kahdeksan annoksen illallinen. Yleisö on paikalla hallitsijoiden hoviväkenä ja voi osallistua keskusteluun tai halutessaan vain seurata sen kulkua samalla kun nauttii maittavasta illallisesta.

Illallisteatteri sopii mainiosti esimerkiksi yrityksen asiakastilaisuuden ohjelmaksi ja historiallisia tarinoita rakastavien illanistujaisiin. Tilaisuudessa yleisön pukukoodi on vapaa, mutta suosittelemme heittäytymistä historialliseen roolileikkiin. Halutessanne voimme yhdistää elämykseen teemaan sopivien asusteiden ja pukujen vuokrauksen. 

Tipsejä sinulle, jos haluat rakentaa elämyksestä päivän mittaisen seikkailun! 

!) elämyslämmittelynä tarinallinen kaupunkikierros linnoituskaupungissa tai vierailu Merikeskus Vellamon Kohtalonani Ruotsinsalmi – näyttelyyn (noin 2 h). 

!!) toisenlainen oluttasting (noin 2 h)

!!) historiallisten asujen, kampausten ja pöytätapojen työpaja (noin 1/2 h) illallisen alla 

ja kaiken tämän päätteeksi historiallisesti sivistävä ja kaikin puolin hilpeä serkkuillallinen (noin 2 h)

Toteutus

Näytelmä toteutetaan yhteistyöravintolassa tai asiakkaan tarkoitusta varten varaamassa tilassa.

Kokonaisuus syntyy illallisesta, menusta, tarkoitusta varten somistetusta tilasta ja mahdollisesti myös yleisön roolipukujen vuokrauksesta ja tunnelmaan virittävästä työpajasta. Halutessanne tilaisuus valokuvataan muistoksi osallistujille.

Minivaraus 10 hlön ryhmälle on 1 500 e sisältäen menun ja näytelmän sopimusravintolassa sekä ennakkoon lähetettävän juhlaohjeen.

Ja kaiken voi aina muuttaa! Ideoimme ja toteutamme paketin toiveidesi mukaan.