DSC_8764.jpg

- Onnistunut elämys saa mielen tuikkimaan. -

Meistä on moneksi - olemme innostunut joukkue teatterin ja tapahtumien tekijöitä. Pääsimme vasta vauhtiin, mutta toivomme, että voimme tarjota teille monia iloisia hetkiä jo kesällä 2021. Tutustutaan! 

 
20210609_155638.jpg

Anna Vanhala


Tähtihetkeni näyttämöllä: Esityksen alkuhetket, joissa ilmassa yleisön ja oma odotus: hiljaisuus, katseet, ensivaikutelmat - sekä pienet yllätykselliset hetket esityksen tiimellyksessä.

Vahtuuteni elämyksen tekijänä: Kiinnostus yleisöä ja uusia käänteitä kohtaan, halu vuorovaikutukseen. 

Vuorosana, joka ei tahtonut jäädä mieleeni: "Voin kertoa, serkkuseni, matka tänne vahvisti minulle, että tämä seutu on asumatonta. Useaan tuntiin emme nähneet hyttystäkään. Haminaa lähestyessämme maaperä tuntui olevan kallioinen, taloja on äärimmäisen harvassa. Viljelyskelpoista maata emme erottaneet hyvällä tahdollakaan."

Brita_edited.jpg

Heidi Paukkunen


Tähtihetkeni näyttämöllä: Nimiroolit näytelmissä Tirlittan, Hamlet ja Niskavuoren Heta. Ylipäätänsä olen parhaimmillani pitkiä monologi-repliikkejä sisältävissä rooleissa. 

Vahvuutesi elämyksen tekijänä: Eläytymiskyky. Jopa kuiskaajana eläydyin niin voimakkaasti, että katsoja antoi palautetta minun vieneen huomion itse näytelmästä...  

Vuorosana, joka ei tahtonut jäädä mieleesi: Kaikki yhden tai kahden sanan huudahdukset johonkin väliin. Ja Niskavuoren nuori emäntä -näytelmässä oli joku Hetan repliikki, joka ei liittynyt mitenkään edelliseen, ja unohdin sen aina. 

Katan omakuva.jpg

Katariina Myller


Tähtihetkeni näyttämöllä: Parasta näyttämöllä on se, kun saan yleisössä aikaan voimakkaita tunnereaktioita - on se sitten itkua tai naurua, taikka ihan silkkaa hämmennystä.

Vahvuuteni elämyksen tekijänä: Haluan aina olla läsnä siellä missä tapahtuu!

Vuorosana, joka ei meinannut jäädä mieleeni: "Sellaisia kerpeleitä ovatkin, vaikka höveliä näytteleevät!"

20210610_160127.jpg

Tommy Larvi 


Tähtihetkeni näyttämöllä: Näytös juuri ennen lauteille astumista, joka on kuin hetki ennen viileään veteen sukeltamista. Rooleista ehdoton ykkönen ainakin tällä hetkellä on Olavi Virta.

Vahvuuteni elämyksen tekijänä: Moka ja yllätykset, niistä kannattaa iloita.

Vuorosana, joka ei tahtonut jäädä mieleeni: "no se just... mikä se nyt oli"

hannu.jpg

Hannu Lehtinen


Tähtihetkeni näyttämöllä:
Nukketeatterissa ja kuunnelmissa.
Vahtuuteni elämyksen tekijänä:
Tilanteen lukeminen, odotuksen luominen ja hauskuus. Äitikin sanoi jo aikanaan minun olevan hauska, suorastaan naurettava.
Vuorosana, joka ei tahtonut jäädä mieleen:
Kaikki kirjoittamani.

20210609_130059_edited.jpg

Anne Kainlauri


Tähtihetkeni elämyksen tuottajana: Se tunne, kun idea saa siivet ja syntyy jotain uutta. 

Vahvuutesi elämyksen tekijänä: Uuden ja erilaisen luominen ja periksiantamaton taustatyö. Olen hyvä voittamaan mahdottoman. 

Ota yhteyttä, kun kaipaat elämystä. 

Tuomme puheet, puhujat, elämää sekoittavat tarinat ja pieteetillä rakennetut näytelmät sekä vaikka olennaisen tietävät tastingit tilaisuuteesi.