Ajankohtaista

Päiväkirjaklubi

Päiväkirjaklubi

Huoneteatteria keskustakorttelissa

Kotkan kaupunginteatterin näyttelijät Marika Huomolin ja Mirka Mylläri tutkivat kahdessa eri teoksessa itkun ja naurun juuria. Sama asia tai tapahtuma voi nostaa kyyneleet silmiin tai naurattaa, eikä tunteenpurkauksen aiheuttaja läheskään aina ole ilo tai suru. Kasvojen kertoman ja kikatuksen tai niiskutuksen takaa voi paljastua myös pelko, ahdistus, innostus tai itse epämääräisyys.  Miksi, miten tai mille sinä itket? Milloin itkit viimeksi? Uskallatko kyynelehtiä leffateatterissa? Tirautatko kyynelen, kun astut vaa`alle? Reagoitko murheen kyynelin vai mahdollisesti ivallisella naurahduksella, kun puolisosi sivaltaa kiukussaan? Etkö tiedä itkeäkö vai nauraa, kun katsot itseäsi aamulla peilistä? Oletko mies, joka ei itke? Oletko nainen, joka ei räjähdä nauruun? Ehkä olet angstinen teini, joka ei itke eikä naura. Mitä mietit, kun näet vieraan ihmisen itkemässä tai nauramassa? Se parhaiten nauraa, joka viimeksi nauraa ja itku pitkästä ilosta.  STOP! Nyt on Sinun vuorosi.

Kyseessä ei ole terapiaistunto, vaan 15 paikan yleisölle tarkoitettu teatterikokeilu, jonka aikana pureudutaan itkun ja naurun aiheisiin. Ohjelmassa on myös Mirka Myllärin käsikirjoittama livekuunnelma.

Koronaturvallisesti tilaisuuteen voi osallistua vain terveenä ja maskin kanssa.

Upeat Marika ja Mirka pureutuvat sunnuntainäytöksissä Itkun ja Naurun aihepiiriin ja haastavat sinut vaihtamaan ajatuksia aiheesta.

Ohjelman kesto on noin 1 1/2 tuntia.

Lippu 10 e sisältää glögitarjoilun.

Paikkavaraukset:

info@itkujanauru.fi

tai 044 536 1541/ Anne

Huom! Varauksen yhteydessä saat tarkat koordinaatit saapumiseen.

 

Mirka Mylläri – Rakasta ja tee työtä.

Marika Huomolin – Luumäeltä Kotkaan laulun ja teatterin lumoon.