Tarvitsetko juontajan tai moderaattorin tilaisuuteesi?

Tarjoamme draamallista piristystä ohjelman puikkoihin!

Kaipaatko uutta otetta suunnitteilla olevaan tilaisuuteen?

Voimme auttaa sinua tunnelman ja ohjelman ideoinnissa sekä silloin, kun tarvitset taitavaa vuorovaikuttajaa juontajaksi tai moderaattoriksi. Osaava juontaja tai vaikkapa juontajapari huomaa ohjelman suvantokohdat, uskaltaa ohjata rönsyilevät keskustelut oikeille raiteille ja on pelkäämätön kellokallena.

Itku ja Nauru – tiimin juontajat toimivat roolihahmoissa, mikä sekin on jo ohjelmanumero. Toisinaan juontajilta odotetaan taitoa vetää herättelevää väliaikajumppaa tai virkistävää seurusteluhumppaa asiapitoisen ohjelman ohessa. Meillä ajatellaan toisin. Hartioiden pyörittely on ihan fine, mutta olemme keksineet sen rinnalle myös päräyttävämpää tekemistä.
Itku ja Nauru -tiimin hahmojuontajat takaavat ainutlaatuisen twistin tärkeään päivään. Olemme erityisen kiinnostuneita kaikista seutuseminaareista, asiantuntijafoorumeista ja muista hyvää buustaavista tapahtumista. Hahmojuontajat jäävät yleisön mieleen. He kertovat kiinnostavalla tavalla myös esikuviensa suhteesta asioihin, paikkoihin ja tapahtumiin. Esimerkiksi Kotkan ja Haminan historian inspiroimana olemme kehittäneet kolme Ruotsinsalmen meritaisteluihin liittyvää hahmoa:
  • Teatterista viehättynyt Ruotsin kuningas Kustaa III voi virkistää keskustelua draamallisin kääntein.
  • Venäjän keisarinna Katariina II Suuri, kaikkien naisjohtajien äiti, olisi vallan erikoinen hahmo juontajana, mutta hän voi osallistua tilaisuuteen myös panelistina. Paneelikeskustelut ovatkin normaalisti aika tylsiä.
  • Ruhtinatar Daskova toimi Katariina II Suuren luotettuna hovineitinä. Tunnemme hänet huonommin, mutta hän tietää ja tuntee kaiken ja kaikki.
Yllä olevat hahmot sopivat erityisesti tapahtumiin, jotka liittyvät Kymenlaaksoon.
HINNAT: Tilaajan toiveiden mukaan ideoitu juontoratkaisu alkaen 500 e.
Kysy, me kerromme!